PIZZA & CURRY/PIZZA AL CAPONE

PIZZA & CURRY/PIZZA AL CAPONE

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 1543 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Pizza & Curry/Pizza Al Capone. Vil du vide mere? Få mere at vide

1 jul 2022 at 20:02 Deres indiske retter er virkelig lækre og til en god pris!
30 jun 2022 at 19:31 Har bestilt derfra mange gange før, og har synes meget om det. Men den omgang var utrolig dårlig. Pomfritterne var kedelig og pizza smagte slet ikke som den plejer.
24 maj 2022 at 23:06 Pomfritterne var mega bløde og det var som om manden havde stået mindst 15 min selvom jeg kom 2 min før jeg skulle hente det
24 maj 2022 at 21:32 Hurtigt, lækkert og brand varmt. Chicken tikka var især god.
23 maj 2022 at 11:05 Plejer at købe der altid men det var bare fandme lort i går
19 maj 2022 at 10:28 Maden var færdig før tid og det smagte rigtig fint
13 maj 2022 at 21:38 Det blev leveret en halv time senere og pommes var over stegt
1 maj 2022 at 22:07 Maden var fin nok, men budet der leveret min mad skulle belærer mig om hvordan jeg skulle skrive min adresse og han mener den måde jeg gør det på er forkert.
24 apr 2022 at 7:28 Det er ret god og smage god super
19 apr 2022 at 8:26 Maden kom hurtig - og de gav mig en familie pizza i stedet for en alm.
18 apr 2022 at 9:54 Pizzaer OK, men sørgelige pommes frites og for lidt remoulade til en stor portion pommes
14 mar 2022 at 14:32 Det komme sener ca 25 min men der fint :-)