PIZZA & CURRY/PIZZA AL CAPONE

PIZZA & CURRY/PIZZA AL CAPONE

Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 1505 anmeldelser
11 nov 2021 at 20:21 Papir stykke i samosa Beef Channa kødet så sejt og fuld af sener kunne ikke spise det Har bestilt samme ret flere gange før som var ok men dette er så sidste gang
20 okt 2021 at 20:17 Delicious.
3 okt 2021 at 23:54 En minus hvad jo det Oliven på det pizza men ingen på min pizza derfor 4 star .... men mist betalt 7kr fande jeg sur det ... skal på min vælg ville på det jo betalt det
5 sep 2021 at 17:03 Når restaurenten siger levering klokken 17, og maden så ankommer 17.28, så er det utrolig skuffende. Og desværre ikke første gang, at leveringstidspunktet er langt overskredet.
27 aug 2021 at 3:44 God pita kebab og levering som lovet til tiden.
18 aug 2021 at 20:38 Maden er udemærket, men deres leverings tider er helt i skoven. En kedelig onsdag aften ventede vi i over 1 time, til trods for der efter godkendelse af ordren stod 40min. Det er desværre ikke første lang vi oplever lange leveringstider herfra
18 aug 2021 at 17:57 De sidste 9 gange, mindst, har maden været over 20 minutter forsinket. Maden er halv-kold. Har godt nok sagt det før, men mener det nu - bestiller ikke derfra igen.
8 aug 2021 at 19:10 Maden var god og varm. Men levering tog sin tid.
2 aug 2021 at 18:50 Pizza ok. Levering var absolut ringe. Det er mandag aften og der leveres 1 time og 15 minutter efter bestilling.!!!! Efter at have læst øvrige anmeldelser var det nok første, sidste og eneste gang,
1 aug 2021 at 20:38 Havde bestilt en pizza med skinke, bacon og oksekød, ananas og dressing. Fik en pizza med skinke, oksekød, ananas og dressing som bestilt, men der var også kommet løg og cocktailpølser på og der var ingen bacon! Virkelig dårlig stil!!
30 jul 2021 at 20:03 Super god man det skal de have Men derimod deres leveringstid puha. Ventetiden var på 40 minutter vilket jeg synes er rimelig lang tid for at få en pizza. Men så skulle jeg da også lige vente 20 minutters ekstra tålmodighed skal du have. Men god mad
30 jul 2021 at 19:39 MAden var god men leverigen var 30-40 minutter for sent.