PIZZA & CURRY/PIZZA AL CAPONE

PIZZA & CURRY/PIZZA AL CAPONE

Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 1568 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Pizza & Curry/Pizza Al Capone. Vil du vide mere? Få mere at vide

21 sep 2022 at 20:28 Lækker mad
2 sep 2022 at 23:03 Lækkert som altid
8 aug 2022 at 0:26 Alt for sen levering - 45 min efter lovet tid. Rykkede for maden efter 25 min og blev lovet at maden var der i løbet af 3-5 minutter, men fik det først efter 20 mi
6 aug 2022 at 14:35 Alt ok. Venligst P. Stigsen
4 aug 2022 at 20:30 Denne pizza var simpelthen den bedste salat pizza som Nyborg kan levere....
4 aug 2022 at 8:32 Maden da den endelig dukkede op, smagte egentlig dejlig - en skam at de sandsynligvis har glemt vores ordre. Jeg ringede til dem efter over en time - manden i telefonen sagde den var på vej. Derefter gik der yderligere mindst 30 minutter.
27 jul 2022 at 19:28 50 minutter forsinkelse på levering
24 jul 2022 at 6:41 De skrev 59 minutter til levering men der gik kun 40 minutter.
23 jul 2022 at 21:37 Bestilte 18:44 maden kom først 21:08…
22 jul 2022 at 8:07 Det tog 2 timer fra bestilling til levering, trods de skrev ca 45 min. Maden var kold da det endeligt blev leveret. Jeres system med at gi Drikkepenge før varen leveres er elendig, de burde ikke ha haft en krone. Tværtimod burde det ha været gratis
21 jul 2022 at 20:44 Jeg kunne kun vælge 90 min men det tog 120 jeg ændrede adresse efter 5 min men det skulle vel ikke kunne udløse så lang ventetid Jeg bestilte uden tomat og fik tomat
21 jul 2022 at 20:30 Maden kom først 30 minutter efter det først angivne leveringstidspunkt, hvilket allerede var 60 minutter efter bestillingstidspunkt.