PIZZA & CURRY/PIZZA AL CAPONE

Recentreview


4 stjerner ud af 1694 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Pizza & Curry/Pizza Al Capone. Vil du vide mere? Få mere at vide

14 apr 2024 at 7:51 Fik bekræftende mail på afhentning kl. 18.00, men det var registreret som 18.30 på stedet vi skulle hente. Kæmpe fejl i systemet
12 apr 2024 at 20:08 Ret god var det hurtig super
31 mar 2024 at 21:55 Lækker mad, men på ingen måde indenfor den aftalte tid
27 mar 2024 at 19:39 Super lækker varm mad.
25 mar 2024 at 20:16 Virkelig lækkert mad! Kan dog tage lidt tid før det kommer nogle gange
24 mar 2024 at 9:25 Lækker mad og til tiden - tak
13 mar 2024 at 19:49 I var 15min forsinket. Det er ikke okay når der er bestilt til et firma og vores arbejde er planlagt efter hvornår maden kommer.
10 mar 2024 at 21:32 Lækker pizza. Bløde og kedelige pommes. Vi bestilte 3 kebab ruller. DEN ENE UDEN DRESSING OG LØG. Det var påskrevet på den ene, men alligevel var der både dressing og løg indeni. Det er sgu ikke i orden. Så han måtte spise min pizza.
2 mar 2024 at 10:18 Maden var, som den oftest er, rigtig fin. Jeg synes altid jeg får maden varm og det smager rigtig godt. Det er vidst også ret heldigt for dem, for service og levering skal der godt nok arbejdes med. Maden ankom 45 min. for sent
29 feb 2024 at 21:43 Det tog 1 time og 40 min før vi fik vors mad så det var 40 min forsinket og da vi så gik i gang med at spise vidste det sig at min burgerkød var dårlig og ikke kunne spiset da det smagte at fordærvet kød så sur smali her fra
29 feb 2024 at 20:46 Færdig til tiden og smagte godt.
25 feb 2024 at 8:30 Leveringstiden var oplyst på forhånd, så det var ok